SV | NO | DK            Logg inn | Kundetjeneste: 33 03 57 70 |  Support 33 03 05 85

XO 4-2 unit

– Med XO 4-2 unit får du flere valg

Med XO 4-2 får du flere valg
- XO Chipblow, automatisk tørrlegging av kaviteten
- Justering av maksimum hastighet
- Justering av mengden kjølespray
- Display med innstilte verdier for instrumenter

Les mer om XO 4-2 >

* Unident Happy – Et smart fordelsprogram
Ønsker du å spare penger på ditt dentale forbruk, tannteknikk og samtidig få gratis utstyr? Fordelsprogrammet HAPPY gir deg muligheten! Kontakt oss for en uforpliktende prat og fortell oss om hva dine ønsker er, så hjelper vi deg!

EXEMPEL: Hvis du kjøper dentale forbruksprodukter og/eller tenner for 12 000,- i måneden, kan du f.eks. finansiere en Anthos unit for bare 1,- (regnet på 10år leie).


Mer informasjon om XO 4-2

XO 4-2
Brukergrensesnittet i XO 4-2 består av en XO fot kontroll, med to ekstra knapper, og en skjerm på instrumentbroen. De ekstra knappene på fot kontrollen brukes til å veksle mellom funksjonalitet. Skjermen på bryggen består av åtte alfanumeriske tegn (rød), som viser den primære instrument parameter. Tre grønne LED lys som viser mengden spray vann. Et blått LED lys som indikerer med eller uten spray luft. Et hvitt LED lys som viser om XO Instant View er aktivert eller deaktivert.

Les mer om XO 4-2 her >

FINANSIERING
Vi kan tilby deg spesialtilpassede finansieringsløsninger. Når behov og forutsetninger varierer, kan det lønne seg å søke hjelp eller spørre oss - uansett om det er en stor eller liten investering!

LEI KLINIKKENS UTSTYR
Du disponerer utstyret du trenger så lenge avtalen gjelder, og du slipper å binde selskapets driftskapital i investeringen. Utstyret rekker ikke å bli gammelt, siden det kan byttes ut etter hvert og bidrar til sikker drift. På denne måten binder du ikke opp kapital i investeringer, men får en fast månedskostnad som gir direkte fradrag.

Vil du vite mer om XO:s ulike modeller – kontakt oss på telefon: 33 03 57 70

Klikk her for mer info om XO 4-2 >

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand