SV | NO | DK            Logg inn | Kundetjeneste: 33 03 57 70 |  Support 33 03 05 85

Finansiering og funksjonsavtaler

Hvorfor binde kapital – når Unident kan tilby deg spesialtilpassede finansieringsløsninger?

Når behov og forutsetninger varierer, kan det lønne seg å søke hjelp eller spørre oss - uansett om det er en stor eller liten investering! Vår filosofi er at du bare skal behøve å vende deg til én kontakt.

Med dagens fokus på arbeidsmiljø og de høye kravene som stilles til klinikkens utstyr, kan det av og til være et bedre alternativ å leie utstyret enn å eie det selv. Det skaper handlingsrom og frigjør økonomiske ressurser. Unidents filosofi er at du bare skal behøve å vende deg til én kontakt, som hjelper deg med alt fra valg av løsning til installasjon, service, opplæring og finansiering. Vi kan tilby flere ulike alternativer for finansiering, og skreddersyr løsninger som passer deg best, for eksempel:

Leie

En tradisjonell leieavtale er den vanligste måten å finansiere større investeringer til praksisen, som units, Isolite, laser, Wand, digital skanner osv. Hos oss kan leien også kompletteres med en servicepakke.

Funksjonsleieavtale på digital røntgen

Funksjonsleie - Eksempel

• Klinikken har behov for digital røntgen

Du betaler bare ca 1.795 kr / måned totalt

Avtale signeres for 36 måneder

Full service og support gjennom hele leieperioden

En komplett løsning uten ekstrautgifter.

Vår funksjonsleieavtale på digital røntgen innebærer at du disponerer utstyret du trenger så lenge avtalen gjelder, og du slipper å binde selskapets driftskapital i investeringen. Funksjonsleie har et opplegg på samme måte som leie av utstyr, men kan også omfatte service og support gjennom hele leieperioden.

Med en slik løsning tar bedriften en lav risiko, og får balanse på kostnadene. Du slipper å eie utstyret, og vi håndterer hele funksjonen som en innleid del i ditt foretak. Utstyret rekker ikke å bli gammelt, siden det kan byttes ut etter hvert og bidrar til sikker drift. Personalet får et godt arbeidsmiljø med fungerende og moderne utstyr. Du og foretaket kan trygt fokusere på kjernevirksomheten uten å være redde for uforutsette hendelser som skaper bekymring. På denne måten binder du ikke opp kapital i investeringer, men får en fast månedskostnad som gir direkte fradrag.

 

Leie eller funksjonsleieavtale kombinert med fordelsprogrammet HAPPY

En riktig smart løsning er å kombinere leie- eller funksjonsleieavtalen med vårt fordelsprogram HAPPY. Da får du dessuten bonus på alle dine innkjøp av forbruksartikler samt krone- og bro-protetikk* fra Unident.
Du samler enklest bonus på alle dine innkjøp via vår nettbutikk. Der ser du også dine favorittprodukter, tidligere bestillinger og informasjon om din aktuelle bonussaldo. Som HAPPY-kunde har du alltid bonus på tilbud og kampanjer, rabatt på vårt kurstilbud og andre overraskelser som bare  
er tilgjengelige for HAPPY-kunder.

Hvordan bruke bonusen din?

Ved hver fakturering trekkes eventuell inntjent bonus fra leie- eller funksjonsleiekostnaden. Enten får du en faktura på gjenstående beløp for perioden, eller om du har foretatt mange innkjøp hos oss kan du til og med slippe leiekostnaden. Dine innkjøp av forbruksartikler og krone- og bro-protetikk* kan dermed innebære at du bruker investeringen helt uten kostnad!

Hva koster det?

Hvor mye det koster og hvilket opplegg du bør velge, avhenger blant annet av dine behov og foretakets forutsetninger. Vi skreddersyr et opplegg som er tilpasset for akkurat deg.

Kontakt oss på tlf. 3303 5770, så forteller vi mer.


* Se unident.no for detaljert informasjon om produktutvalg

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand