SV | NO | DK            Logg inn | Kundetjeneste: 33 03 57 70 |  Support 33 03 05 85

Stern Weber S380TRC

85 graders knekk i knær, med motorisert fotstøtte

Stern Weber S380TRC
S380 har 85 graders knekk i knær, med motorisert fotstøtte og 90 graders roterende stol. 45 graders rotasjon av brygga både på høyre og venstre side.

Les mer om Stern Weber S380TRC >

* Unident Happy – Et smart fordelsprogram
Ønsker du å spare penger på ditt dentale forbruk, tannteknikk og samtidig få gratis utstyr? Fordelsprogrammet HAPPY gir deg muligheten! Kontakt oss for en uforpliktende prat og fortell oss om hva dine ønsker er, så hjelper vi deg!

EXEMPEL: Hvis du kjøper dentale forbruksprodukter og/eller tenner for 12 000,- i måneden, kan du f.eks. finansiere en Anthos unit for bare 1,- (regnet på 10år leie).


Mer informasjon om Stern Weber S380TRC

Stern Weber S380TRC
Uniten er utstyrt med et 5,7 "full touch display i farger på brygga, som har beskyttelse av glass for lettere rengjøring med mulighet for styring av alle unit integrerte funksjoner som: 
• personalisering av innstillinger som også kan lagres separat på en usb enhet for overføring til annen unit. opp til 4 behandlere kan lagre sine favorittinnstillinger, både stol og behandlinger. 
• innbygger endo og implantatprogram, mulighet for integrert apex lokator

 

 

Les mer om Stern Weber S380TRC her >

Klikk her for å laste ned produktblad – Stern Weber S380TRC >

FINANSIERING
Vi kan tilby deg spesialtilpassede finansieringsløsninger. Når behov og forutsetninger varierer, kan det lønne seg å søke hjelp eller spørre oss - uansett om det er en stor eller liten investering!

LEI KLINIKKENS UTSTYR
Du disponerer utstyret du trenger så lenge avtalen gjelder, og du slipper å binde selskapets driftskapital i investeringen. Utstyret rekker ikke å bli gammelt, siden det kan byttes ut etter hvert og bidrar til sikker drift. På denne måten binder du ikke opp kapital i investeringer, men får en fast månedskostnad som gir direkte fradrag.

Vil du vite mer om Stern Webers ulike modeller – kontakt oss på telefon: 33 03 57 70

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand