SV | NO | DK            Logg inn | Telefon: 33 03 57 70

Om Unident

Unident har levert høykvalitative produkter til tannhelsen siden 1992 og samarbeider med ledende leverandører og produsenter mot våre Skandinaviske kunder. Unident er en totalleverandør innen dentalbransjen og omsetter 400 millioner totalt og har 150 ansatte, derav 34 ansatte i Norge. Hovedkontoret er i Falkenberg, Sverige med salgskontorer i Horten, København, Helsinki og Stockholm.

Unidents Visjon

Er å være førstevalget i hele Skandinavia når det gjelder å skape tydelige og opplevde merverdier til tannlegen/tannklinikken.

Unidents Misjon

Er å gjøre hverdagen litt enklere for alle som er ansatt i tannhelsen og bidra til en høy kvalitet og kundetilfredshet hos sluttkunden.

Forretningsidè

Med engasjerte medarbeidere, bransjens beste adferd og et bredt produktspekter skal tannhelsen inspireres til å velge oss som samarbeidspartner.

Unident streber hver dag for å ligge i front med nye løsninger og produkter til tannhelsen. Medarbeider innflytelse, ansvar og forrentningssans skaper et åpent, kollegialt og vennlig arbeidsmiljø, der alle gjør det lille ekstra for vekst og utvikling av selskapet.

 

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand