SV | NO | DK            Logga in | Kundetjeneste: 33 03 57 70 | 

Et intelligent og brukervennlig klinisk røntgenprogram
– som skaper stor frihet for brukerne.

Onepix er et CE-godkjent røntgenprogram og brukes i dag i over 7.000 behandlingsrom rundt om i Skandinavia. Onepix er et åpent system. OnePix kan beskrives som et integrert system som fungerer perfekt sammen med andre. Du slipper med andre ord å tenke på kompatibiliteten eller kompromisse med annen nyttig teknologi som hjelper deg i arbeidet ditt. Dette gjør alt så mye enklere for deg. Nå kan du ha ett og samme røntgenprogram uansett hvilket røntgensystem du bruker på klinikken og du kan fritt velge blant de beste røntgenproduktene for å skape en løsning som passer perfekt for deg.


Du som er Digora kunde hos Unident i dag får selvfølgelig en meget fordelaktig pris med den nye versjonen av Onepix røntgenprogramvaren. Utover den supportavtalen du allerede har, betaler du kun ekstra for de antall Onepix lisensene du trenger.
 
Din supportavtale oppgraderes dermed automatisk til å inkludere også fri fjern- og telefonsupport på din Onepix røntgenprogramvare. En smart og kostnadseffektiv måte for deg med å sikkerhetstile at din klinikk har det mest moderne og mest populære CE-godkjente røntgenprogramvaren.

 

 

Skjermbilder fra nye Onepix

Klikk på hvert bilde for fullskjerm

 

 

 

 

 

Les mer om nye Onepix 2.0

Last ned vår brosjyre

 

 

”Jeg liker at nye Onepix har flere nye funksjoner
som gjør det enklere for oss brukere,
f.eks. at det blir en ny undersøkelse med
eget kart ved hver ny behandling eller at
man ved hjelp av stakker kan beholde flere
bilder på en og samme posisjon”

Radiolog Per-Erik Legrell og tannlege Martin Burström,
Landstinget Västerbotten, Sverige

 

 

 

Full integrasjon

Vi tilbyr full integrasjon mot røntgenprodukter og journalsystemer fra følgende produsenter. Vi arbeider stadig med nye integrasjoner og kommer i løpet av kort tid til å presentere flere produsenter.

 

 

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand