SV | NO | DK            Logg inn | Kundetjeneste: 33 03 57 70 |  Support 33 03 05 85

Bli Invisalign sertifisert!

Invisalign – det klare alternativet til tannregulering

19 års erfaring hvor over 5 millioner pasienter fremgangsrikt har blitt behandlet av mer enn 80 000 brukere. I Norden har mer enn 1500 tannleger nå blitt sertifisert for å tilby Invisalign-behandlinger på sine klinikker.

For å bli Invisalign-sertifisert, tilbyr vi nå et nytt treningsprogram i flere deler:

Før sertifiseringskurset
Du starter med et webbasert grunnkurs i kjeveortopedi (SAFE). Her finner du også hva du skal tenke på og hvordan du forbereder deg på sertifiseringskurset.

Sertifiseringskurs
Full-dags kurset inkluderer forelesninger og Hands-On moment. Her har du mulighet til å ta med en sekretær / tannpleier fra klinikken.

På kurset får du en startpakke og en kupong som gir deg 50% rabatt på en Invisalign-behandling. Kupongen kan du, for eksempel, bruke selv - eller til en ansatt på klinikken din. Kupongen er gyldig i 60 dager etter kurset.

Etter sertifiseringskurset
I to web-baserte "e-connect" kurser - får du ytterligere hjelp til å komme i gang med Invisalign. Du får hjelp til å velge riktige pasienter for behandling, og hvordan du oppretter en personlig behandlingsplan.

"Komme-igang hjelp" fra Unident
Ansatte fra Unident vil hjelpe deg med å komme i gang med Invisalign-behandlingen. Vi kommer til din klinikk eller støtter deg via skype / teamviewer / telefon - alt etter hva som passer deg best.

Brukerhjelp og telefonsupport
På ”Aligner Consulting” brukerforum vil du motta svar innen 24 timer av Nimmi Holstein og Ingrid Fjærvik, begge er rutinerte tannleger med lang erfaring med Invisalign. Du har også mulighet til å kontakte Aligns spesialutdannede telefonstøtte for spørsmål.

Videreutdanning
Study Clubs - halvdagskurs med interessante forelesninger og mulighet til å møte kolleger som også jobber med Invisalign.

Invisalign Doctor Site
Etter kurset får du tilgang til "Invisalign Doctor Site". Der planlegger og sender du pasienttilfeller til Invisalign. Du har også mulighet til å bestille forbruksvarer og reklamemateriell samt booke kliniske støttemøter online for å vurdere dine planlagte behandlinger.


Praktisk info – Sertifiseringskurs


Foreleser: Tannlege Ingrid Fjærvik
Språk: Engelsk
Dato & Tid: Fredag den 14. september, kl. 08.30-18.00.
Plats: BERGEN, (Plass vil bli annonsert senere)

Kursavgift: 1.095 Euro (Vi tilbyr lunsj og forfriskninger i løpet av dagen). I kurskostnaden inngår påmelding for en tannlege + en medfølgende sekretær/tannpleier (valgfritt).

Vi håper at du også ønsker å bli sertifisert Invisalign.


Begynn med å fylle ut interesserapporten nedenfor. Du vil da motta en e-post fra Align som du må bekrefte - for å registrere deg for kurset.

Info & Anmälan

  • Stad: Bergen
  • Datum: fredag, 14 september 2018
  • Anmälningsformulär::

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand